Privacy statement.

Do. No. Evil.

Wij dragen zorg voor de privacy van bezoekers van onze website. Hierdoor kiezen wij ervoor om de persoonlijke informatie die u ons verschaft zo zorgvuldig en vertrouwelijk mogelijk te verwerken. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming 2016/679.

Verwerkingsverantwoordelijke
Vagus BV
Binnenhof 13
4871 BR Etten-Leur

Kamer van Koophandel: 636702232

Privacybeleid
Wij, als Vagus zijnde, respecteren de privacy van de bezoekers van onze website. Daarom hebben wij een privacybeleid dat in overeenstemming is met de Algemene Verordening gegevensbescherming 2016/679. Op basis hiervan behandelen wij de persoonlijke informatie die je ons verschaft zorgvuldig en persoonlijk.

Door het bezoeken van de website van Vagus.nl en door gebruik te maken van de diensten die wij aanbieden, verwerken we jouw gegevens overeenkomstig de voorwaarden zoals in dit privacy statement opgenomen. Dit privacy statement is van toepassing op alle dienstverlening van Vagus.

Persoonsgegevens
De persoonsgegevens die wij gebruiken om je goed te kunnen helpen zijn je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Doeleinden van verwerking gegevens
Om je verder te helpen is het noodzakelijk om enkele contactgegevens van je te verwerken. Verder verzamelen wij ook gegevens van het gebruik van je computer waardoor wij een optimale service kunnen bieden. Hieronder vermelden wij onze doeleinden.

Doeleinden:
• Verwerken van gegevens van (toekomstige) klanten teneinde het zorgvuldig beheren van een CRM en de facturatie.

Sociale media
Indien je met ons communiceert via één van onze social mediapagina’s, ontvangt Vagus je persoonsgegevens waaronder je (gebruikers)naam, je profielfoto.

Bewaringstermijn
Vagus bewaart je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt.

Recht op inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens
Je hebt het recht tot inzage van je persoonsgegevens en het recht tot rectificatie (corrigeren) van je persoonsgegevens indien deze onjuist of onvolledig zijn. Daarnaast heb je ook het recht om je persoonsgegevens te laten wissen onder bepaalde voorwaarden zoals omschreven in de Algemene Verordening Gegevensbescherming 2016/679. Hiervoor dien je contact op te nemen met Vagus, dit kan via info@vagus.nl

Beveiliging
Om je persoonsgegevens zorgvuldig te beheren heeft Vagus beveiligingsmaatregelen getroffen. Het betreft zowel organisatorische als technische maatregelen om de gegevens van onze klanten/bezoekers te beveiligen tegen verlies en/of onrechtmatige verwerking. Onze website is beveiligd met het SSL-certificaat. Verder heeft Vagus maatregelen getroffen om de IT-systemen veilig te kunnen gebruiken. De ruimtes waar je gegevens worden opgeslagen zijn beveiligd. Verder is er ook een informatieveiligheidsbeleid.

Cookiebeleid
Via De website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Wijziging privacy statement.
Wij behouden ons het recht voor dit privacy statement te allen tijde te wijzigen.